Mendly – Panc Productions
Panc Productions.

Mendly

Konceptet har utvecklats av oss tillsammans med Mendly. Projektet gjordes med syftet att Mendly vill exponera sig för framtida konsumenter i fasen See/Think och informera om tjänsten de erbjuder.

Kund
Mendly
Produktion
Panc Productions
Samarbete
Produktion

Mendly är chatterapi-app där du som privatperson kan chatta med en psykolog för 0 kr. De hjälper dig att hitta en terapeut som passar just dig och dina behov. I en obegränsad chatt skickar du text-, röst- och videomeddelanden till din terapeut när du vill. Du får svar flera gånger i veckan.

Panc Productions har producerat filmer med syfte att informera målgruppen om tjänsten. Dessa filmer har skapats i tre format för att kunna exponeras i format och funktioner i digitala medier. Formaten som filmen har producerats i är 16×9, 1×1 och 9:16. Att erbjuda flera format möjliggör en flexibilitet i den digitala närvaron då dessa kan publiceras i flera sociala mediekanaler som har olika format. 

Såhär gick processen till:

Steg 1: Breef tillsammans med Mendly för att ta fram rätt känsla i filmerna med utgångspunkt i mål och syfte. 

Steg 2: Framtagning av idé och skapande av filmer.

Steg 3: Feedback och återkoppling från Mendly. 

Steg 4: Klart och Mendly kan publicera filmen i respektive kanaler.

@pancproductions

Denna webbplats använder sig av kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett så bra sätt som möjligt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om kakor under Privacy & Policy.