Viktväktarna - Boxningsduellen – Panc Productions
Panc Productions.

Viktväktarna – Boxningsduellen

På uppdrag av Viktväktarna har Panc Productions producerat reklamfilm med fokus på profilerna och ambassadörerna Adam Alsing & Daniel Paris. I en reklamfilm möts profilerna i en boxningsduell. Syftet med filmen är att sprida Viktväktarna som varumärke tillsammans med ambassadörerna med ett slutgiltigt mål att konvertera fler medlemmar.

Kund
Viktväktarna
Samarbete
Tv-reklam
Byrå
Accenture Sverige

Om samarbetet

När vi skapade produktionen Boxningsduellen tillsammans med Viktväktarna var det huvudsakliga syftet att exponera varumärket tillsammans med profilerna Adam Alsing & Daniel Paris. En stor produktion med cirka 15 st deltagare, allt från Gaffer, runner, assistent DP. Vår flexibilitet i stora som små projekt möjliggör både tids och kostnadseffektiva leveranser av produkter som vi är stolta över. I det här projektet använde vi oss av vår bästa utrustning och våra bästa filmare för att leverera det bästa resultatet för TV-reklam.

”Våra medlemmar har olika anledningar att gå med i WW ViktVäktarna. Det kan handlar om att vilja gå ner i vikt, lära sig äta rätt eller att skapa hälsosamma vanor. Alsing vill undvika diabetes typ 2 och Paris vill bli hälsosam. Oavsett vilken anledning du har och vilket ditt varför är passar WW ViktVäktarna dig. ”

– Viktväktarna

Behind the Scenes

@pancproductions

Denna webbplats använder sig av kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett så bra sätt som möjligt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Läs mer om kakor under Privacy & Policy.