Panc Productions har ett löpande samarbete med Bössnack - Hansén & Olavi, där vi som produktionsbolag producerar Podcast.
I samband med detta har vi dessutom ett samarbete där vi producerar content i form av filmproduktion och bilder vid podd-inspelningarna för Youtube och Instagram.

Kund
IG Sverige
Produktion
Podcast i ljud och bild

Om börssnack

Podden handlar om börsen och allt annat relevant som styr de finansiella marknaderna. Den riktar sig till alla som har ett intresse för aktier och investeringar.

Lyssna på det senaste avsnittet på Spotify eller Apple

Se det senaste avsnittet på Youtube

Det här gör vi

Jonas Olavi

Privatinvesterare

Jonas har haft många olika ledande befattningar inom finansbranschen. Bland annat så arbetade länge som chefsaktiestrateg på Nordea och därefter chef för det taktiska allokeringsteamet på Alfred Berg som förvaltar diskretionära uppdrag för privatpersoner och institutioner. I dag är han privatinvesterare. Jonas har en filosofie magisterexamen från Lunds Universitet med inriktning Nationalekonomi.

Erik Hansén, CFTe

Marknadsanalytiker, IG

KolumnStycke

Erik Hansén, Certified Financial Technician, arbetar som Senior Market Analyst på IG Sverige. Efter studier på Uppsala Universitet handlade Erik på börsen för eget kapital då han grundade börssajten Tradingportalen.com. Erik har arbetat i finansbranschen i över 10 år och sitter i styrelsen för STAF (Skandinaviska tekniska analytikers förening).