I samarbete med Lexus Sverige har vi tagit fram Framgångsbilen för vår profil Alexander Pärleros. Syftet med samarbetet är att varje månad producera Framgångsbilen, där Alexander intervjuar en av hans gäster som även är med i Framgångspodden.

Produktion
Emil Bohman
Partner
Lexus Sverige
Framgångspodden
Alexander Pärleros
Byrå
The and the Partnership

Om Framgångsbilen

När samarbetet startade var Framgångspoddens och Alexanders kanaler ej utnyttjade till deras fulla potential. Tillsammans med Lexus tog vi därför fram konceptet Framgångsbilen. Det är ett löpande samarbete mellan Alexander Pärleros, Framgångspodden tillsammans med Lexus Sverige och Panc Productions som producenter. Syftet med Framgångsbilen är att Alexander intervjuar utvald gäst från Framgångspodden varje månad under inspelning när han kör en Lexus. Bilmodell varierar utifrån avsnitt.

Panc Productions producerar varje månad och filmerna som är varierande formaten 1:1, 4:5, 16:9 och 9:16. Då dessa publiceras i olika sociala medier behöver formaten vara anpassade. Exempelvis för instagramstories där vi uppmanar konsumenten att Swipa upp för att se hela videon på Youtube. Det är ett effektivt sätt att kommunicera budskapet och konvertera tittarna.

Hur går en inspelning till? Konceptet går till så att vi tillsammans med filmare och assistenter förbereder bilen med kameror i olika vinklar. Anledningen att vi har olika vinklar är för att skapa en mer "äkta" känsla som annars kan verka väldigt platt med endast en kamera. Dessutom vill vi få en mer levande bilrese-intervju och därför tar vi även områdesklipp under åkturen. När intervjun i bilen är färdig fortsätter Alexander sin intervju i poddstudion.

Om Framgångspodden

Alexander Pärleros är en öppensinnad entreprenör, influenser, föreläsare även grundare av Framgångspodden som Nordens största intervjupodd. Podden har över 2,5 miljoner lyssningar per månad där han intervjuar Sveriges mest framgångsrika personer.

Hans egen framgångsresa då? Den började med en problematisk uppväxt i Stockholmsförorten Haninge. Uppväxten formade honom till en driven, orädd och ödmjuk människa som han är idag. När han var 20-år började han arbeta som säljare och blev efter bara några år blev utnämnd till den bästa mediasäljaren av Bonniers Awards. Då hade han en lön ca.200 000 kr i månaden. Efter sju år som säljare valde Alexander att lämna för att följa sin stora passion om att bli entreprenör. Genom åren har han startat och sålt flera företag och kan nu även titulera sig som författare till den bästsäljande Framgångsboken.

Läs mer om Framgångspodden hos Panc Media HÄR.

Eller på Alexanders hemsida HÄR

Följ Alexanders kanal på Youtube HÄR

Lyssna på podden HÄR

Läs mer om Framgångspodden hos Panc Media HÄR.

– Samarbetet med Panc Productions är perfekt, de förstår verkligen mina idéer och omvandlar de till verklighet. Mer än nöjd med Emil och gänget!

Alexander Pärleros

Behind the Scenes