På uppdrag av Universum åkte vi VT 2019 ner till Malmö för att skapa Employer branding-produktion på IKEAs huvudkontor. Resultatet blev 3 st tiv:ar med olika intron för a/b-test. Vi producerade även 2 st intervjuer från huvudkontoret.

Kund
IKEA
Samarbete
Produktion
Byrå
Universum

Filmer

Om IKEA

Ikea är en av världens största varuhus för möbler och inredning. Såhär berättar de och sig själva: "Vår vision är att skapa en bättre vardag för de många människorna. Vår affärsidé går ut på att erbjuda ett brett sortiment av form- och funktionsriktiga heminredningsartiklar till så låga priser att så många som möjligt kan köpa dem. - Ikea

Om samarbetet

Employer branding I produktion är en effektiv metod för att kommunicera rätt värdegrund till sin målgrupp. Hur man uppfattas av potentiella, tidigare och nuvarande anställda avgör om din arbetsplats är optimal för just mig när jag fattar beslut om att ansöka om en tjänst hos ditt företag.

Med konceptet som vi döpt till Why, Digital & Culture skapade vi 3 st Employer branding-filmer med vårt team. Vi flög ner till Malmö, där vi hyrde kamerautrustning och sedan körde vi igång med en produktion om 3 dagar utefter schema. Leverans efter 1 månad. Det är specialitet och styrka att kunna leverera en produktion på "så kort varsel".

Resultatet blev 14 st filmer i följande format:

  • 16:9
  • 9:16
  • 1x1