En digital framgångssaga skapas inte från tomma intet. Ljuvarum som har funnits i över 10 år ville skapa film utefter budskapsorden; Äkta, trovärdigt och känsla. Panc Productions har från idé till kreativt koncept tagit fram en film som visas i sociala medier som på hemsidan för igenkänning. Filmen visar "före" och "efter" inredning av hem med Ljuvarum. Styrkan med före och efter-bilder som filmer är att dessa ökar trovärdigheten och styrkan i resultatet att anlita Ljuvarum som inredare.

Vilka är Ljuvarum?

"Fler spekulanter. Snabbare köpbeslut. Högre försäljningspris"

Visst känns det självklart att man vill ha ett hemtrevligt hem? Problematiken ligger dock inte i tanken av ett hemtrevligt hem, utan snarare hur man tar sig an att skapa ett. Ljuvarum har stort fokus på att både att inreda hem för eget välbefinnande och att inreda hem inför försäljning. För visst är det så att innanför tröskeln så avgörs det om just ditt hem är drömbostaden för någon annan. Med inredning och styling inför försäljning kan man på ett effektivt och attraktivt sätt förändra intrycket hos bostadsspekulanterna och gå från vilket hem som helst till det faktiska drömhemmet.

Ljuvarum erbjuder olika nivåer av Homestyling utefter Small, Medium och Large. Allt för den som vill skapa ett komplett hem av en tom bostad eller bara styla med rekvisita som textilier, växter eller tavlor. Utöver Homestyling så erbjuder Ljuvarum som komplett inredningsföretag möjligheten för både kontor som privata hem att sätta en helt ny stil eller förändra en befintlig. Allt från färgsättning, möblering och ljussättning till förändring av små detaljer som gör stor skillnad för ens välbefinnande.

Jag är jättenöjd med resultatet och kan verkligen rekommendera Emil som producent!

Åsa Eriksson - Ägare

Om Samarbetet

Ljuvarum har tillsammans med oss tagit fram en informerande film för potentiella kunder med fokus att inspireras av förändring i det befintliga hemmet. Ofiltrerat, äkta och utan några filter besökte vi uppdraget "styling av bostad" med Åsa Eriksson som äger Ljuvarum där vi filmade under ett riktigt och äkta inredningsuppdrag.

I filmen får man ta del av resultatet; förvandlingen av en bostad/ett hem och följa med från före till efter projektets slut. Anledningen till upplägget grundar sig i det slutgiltiga målet att målgruppen ska vilja anlita Ljuvarum som inredningshjälp vid antingen försäljning av bostad (homestyling), eller inredningshjälp av bostäder. Konsumenten förstår värdet av det genom filmen. Filmen är i formaten 9:16 och 1:1 då Ljuvarum kan publicera filmerna både i sociala medier och på Ljuvarums hemsida via Youtube.

Se mer HÄR