Panc Productions har producerat 3 st filmer i 3 olika format anpassat Sociala medier för Tradera.
Syftet var att öka innehållet av rörligt content i deras sociala mediekanaler genom känsla hur Tradera underlättar i vardagen.
Målet var att konvertera en ny målgrupp användare till Tradera.

DoP
Gustaf Kumlin
Art director
Emil Bohman
Edit
Gustaf Kumlin

Om samarbetet

I filmkreation handlar det om att ta vara på er kunskap och era idéer. Våra gedigna content makers är lyhörda och fulla av kreativitet som skapar den rätta känslan just företaget vill förmedla. Det handlar om att ha rätt insyn i processen för att gå från idé till färdig lösning.

När vi kom igång med samarbetet tillsammans med Tradera, hade dem en vision om att skapa content som berör med syfte att bygga ett starkt varumärken och driva försäljning. Till skillnad från foto som är ett bra kommunikationsmedel så skapar Rörligt material ett högre engagemang hos tittaren. Det är 10 gånger större chans att era följare gillar och delar rörligt material än ett vanligt inlägg med text. Starka berättelser är dessutom ett av de mest effektiva sätten vi har att övertyga vår målgrupp med. 

Resultatet blev 3 st filmer. Se ovan.

Om Tradera

Tradera är en marknadsplats med över 2 miljoner medlemmar som driver en affärsverksamhet som syftar till att köpa och sälja både nytt som begagnat. Möjligheten finns att sälja och köpa genom auktion och fasta priser av både privata som kommersiella aktörer.