På uppdrag av Viktväktarna har Panc Productions producerat reklamfilm med fokus på profilerna och ambassadörerna Adam Alsing & Daniel Paris. I en reklamfilm möts profilerna i en boxningsduell. Syftet med filmen är att sprida Viktväktarna som varumärke tillsammans med ambassadörerna med ett slutgiltigt mål att konvertera fler medlemmar.

Kund
Viktväktarna
Samarbete
Tv-reklam
Byrå
Accenture Sverige

Om samarbetet

När vi skapade produktionen Boxningsduellen tillsammans med Viktväktarna var det huvudsakliga syftet att exponera varumärket tillsammans med profilerna Adam Alsing & Daniel Paris. En stor produktion med cirka 15 st deltagare, allt från Gaffer, runner, assistent DP. Vår flexibilitet i stora som små projekt möjliggör både tids och kostnadseffektiva leveranser av produkter som vi är stolta över. I det här projektet använde vi oss av vår bästa utrustning och våra bästa filmare för att leverera det bästa resultatet för TV-reklam.

”Våra medlemmar har olika anledningar att gå med i WW ViktVäktarna. Det kan handlar om att vilja gå ner i vikt, lära sig äta rätt eller att skapa hälsosamma vanor. Alsing vill undvika diabetes typ 2 och Paris vill bli hälsosam. Oavsett vilken anledning du har och vilket ditt varför är passar WW ViktVäktarna dig. ”

– Viktväktarna

Behind the Scenes